ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
KMOSZ
Nem nyugszunk bele
Honlap
ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
.sic
NEM
Putnoki TV
Historica
Putnoki TV
Magyar Interaktív Televízió
Nemzeti Televízió
Segítség
Magyar egység mozgalom
EU-tanázia
Magyar Kárpát Doktrína
NYILATKOZATOK
TURUL hírkövető
A kinevezés bűncselekmény
Lycos MultiMania

Ki olvas minket

Oldalainkat 77 vendég böngészi
VÉGET KELL VETNI AZ ÁLLAMIGAZGATÁSI TERRORNAK - javított

Tanulmányom az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, 1.§)-ra támaszkodik, amely az alábbi alapelvet biztosítja: "Minden ember szabadnak, méltóságban és jogokban egyenlőnek születik!"
Bővebben...


TESTRESZABOTT LEHETŐSÉG

Hirdetési lehetőség – reklám – a Kárpáti Harsonában. Nálunk is bérbe vehető a szolid reklámfelület.
Bővebben...Legfrissebb írások:
Ébresztő Amerika! Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(4 értékelés)
Külföld
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 22:43
Ha majd a történészek visszatekintve számba veszik az okokat, amelyek az amerikai birodalom bukásához vezettek, biztosan rá fognak mutatni az "izraeli tényezőre" is. Közismert, hogy Izrael, számos cionista lobbicsoporton és más, nyomásgyakorló szervezeten keresztül többé vagy kevésbé ellenőrzése alatt tartja az amerikai politikát, a médiát és a pénzügyi intézményeket.
Bővebben...
 
Bajnai a válságról: a hiénák támadták meg Magyarországot Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(2 értékelés)
Életmód
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 22:39
Lesznek gyárbezárások, elbocsátások, vissza fog esni a termelés

A gazdasági és Európa-ügyi miniszter szerint a kormánynak legelőször a kisvállalkozókon kell segíteni, mert ők szoktak az ilyen válsághelyzetek első áldozatai lenni. Számukra mostantól egy 800 milliárdos csomag áll rendelkezésre - mondta a miniszter.
Bővebben...
 
Van-e a cigányok között szellemi fogyatékos? Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(10 értékelés)
Publicisztika
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 22:38
Olvasva hónapról hónapra a híradásokat, úgy tűnik számomra, hogy a cigányok között szellemi fogyatékosok nincsenek. Soha sem hallok arról, hogy valamelyiküket gyógykezelnék, vagy esetleg legalább kényszerzubbonyba bújtatnák. Egy szellemi fogyatékos cigány gyógykezelése (diliházba zárása) természetesen sokba kerülne, de lehet, hogy az összeg nem érné el az általa felvett segílyke + az általa szabadlábon okozott kár összegét. Úgy látom, hogy a cigány a világ egyik legszerencsésebb népcsoportja, agyilag, náluk, mindenki rendben van. Még az is megfordult a fejemben, hogy mégiscsak vannak fajok, mert a nemcigányok körében szinte állandó mértékű arányban mutathatók ki a szellemi fogyatékosak. Ha viszont nem vagyunk rasszisták, és ugyebár miért is lennénk azok, akkor nagyjából a cigányok körében is legalább annyi szellemi fogyatékost kellene találnunk létszámuk egységére vetítve. De nem találunk. Mi lehet ennek az oka?
Bővebben...
 
Vajda Iván: A globalizált propaganda ká(ó)ros eszköze a manipuláció. II. rész Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(9 értékelés)
Publicisztika
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 17:38

A propaganda manipulációjának a tükröződése mindennapi életünkben.

 

            Az információs, illetve az emberek propaganda manipulációja, ma a Kárpát – medencében is magas színvonalon szofisztikált és majdnem átláthatatlanná vált (szofisztika = hamis okoskodás, mely kétértelmű szók, és egyéb módok segítségével az igazság látszatát akarja adni a hamisságnak).  Így, a propaganda célzott és megfontolt hatása által az emberek többsége a háttér embereinek hatalmuk és befolyásolásuk alá került. Gyakran azok is, akik azt állítják, hogy nekik saját nézetük van, csak nagyon nehezen veszik tudomásul, hogy a hivatalosnak, csak a modifikált változatát hirdetik. A jelenlegi globalizált propaganda, anonymus emberek irányításával, döntenek arról, hogy ki mit gondoljon és mit szabad és nem szabad neki mondani.

Módosítás: ( 2009. február 09. hétfő, 18:13 )
Bővebben...
 
- A Gondolat - csatlakozhatnak Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(20 értékelés)
Rőczey János, Genf
Szerkesztette: admin   
2008. október 28. kedd, 14:21
A Gondolat

Az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozatának értékrendjében az ember személyes szabadsága áll a csúcson, s ezért minden jogállam alkotmánya szerint ez legnagyobb értékünk:
„1. § Minden ember szabadnak, méltóságban és jogokban egyenlőnek születik.”

Módosítás: ( 2009. január 26. hétfő, 11:11 )
Bővebben...
 
Vajda Iván: A globalizált propaganda ká(ó)ros eszköze a manipuláció. I. rész Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(10 értékelés)
Publicisztika
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 17:34

Sajnos kevés ember veszi tudomásul, hogy a jelenlegi globalizált propagandának, nem csak globalizált jellege van, hanem totális is. Ezzel szemben a híresztelt szólásszabadságnak és a nézetek pluralitásának nagyon kis esélye van. Ezért tartom fontosnak, hogy a polgárok felvilágosodása érdekében röviden ismerkedjenek meg a propaganda és a manipuláció fogalmának tartalmával és ennek tükrözésével az életünkben.

Módosítás: ( 2009. február 09. hétfő, 18:13 )
Bővebben...
 
Ünnepi körlevél a magyar forradalom 52-ik évfordulója alkalmából. Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(3 értékelés)
Civil kurázsi
Szerkesztette: admin   
2008. október 29. szerda, 15:27

SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG

4028, Debrecen, Szabadság útja 101.

Tel.: + 36-20-457-0743


Ünnepi körlevél a magyar forradalom 52-ik évfordulója alkalmából.

 

Szabadságunk alapja: alkotmányosságunk

 

Módosítás: ( 2008. október 29. szerda, 15:29 )
Bővebben...
 
Vona Gábor: Magyarország össze fog omlani(Rend, Jólét, Ébredés - 14. rész) Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(3 értékelés)
Civil kurázsi
Szerkesztette: admin   
2008. október 28. kedd, 14:48
(Rend, Jólét, Ébredés - 14. rész)

Rend, Jólét, Ébredés. Ezzel a hármas jelszóval indítok heti rendszerességgel cikksorozatot, de nem a magam szórakoztatására, hanem hogy vitára ingereljek, hogy problémákra világítsak rá, hogy megoldásokat keressek, és hogy kiutat találjak. Hiszem, hogy Magyarországra szebb jövő várhat. Hiszem, hogy többre vagyunk képesek, és többet érdemelünk a jelenleginél. Hiszem, hogy semmi másra nincs szükség, mint hitre, erőre és akaratra. Jóistenbe és nemzetbe vetett hitre, a magunk erejére és tenni akarásra. Most útjára bocsátandó írásaimmal bizonyítani kívánom, hogy a magyarság számára nem vágyálom a rend, a jólét és az ébredés. Sőt, csupán a kezünket kell kinyújtanunk érte. Első lépésként egymás felé.

14. rész: Magyarország össze fog omlani
Bővebben...
 
Rőczey J.János: Ki vezette, ki irányította a magyar forradalmat, ki volt a forradalom vezére ? Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(4 értékelés)
Rőczey János, Genf
Szerkesztette: admin   
2008. október 28. kedd, 14:17
A vissszaemlékezést megkönnyíti az, hogy életemben akkor először, s az eddigiek szerint akkor utoljára, írtam, nap-mint nap, naplót. Úgy sejtettem, ezek a napok nemcsak a magyar, hanem az emberiség történelmének jelentős, s talán a távoli jövőre nézve, döntő napjai lesznek.
Módosítás: ( 2009. január 26. hétfő, 16:28 )
Bővebben...
 
Kelemen József: KIÁLTVÁNY A NEMZETHEZ Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(8 értékelés)
Kelemen József, Kiskunfélegyháza
Szerkesztette: admin   
2008. október 28. kedd, 14:13
Honfitársaim!

Történelmünk eddigi egyik legnagyobb krízisét éljük és szenvedjük, mert a gazdasági, társadalmi, a politikai, az erkölcsi, bizalmi és az ökológiai válság együtt van jelen Magyarországon. Az évek óta elhúzódó válságban a legnagyobb mértékben azok sérültek meg, azoknak vált kilátástalanná a jövője és vált bizonytalanná a jelene, akik mind több és több munkával kényszerültek és kényszerülnek létüket fenntartani.
Módosítás: ( 2009. június 14. vasárnap, 20:42 )
Bővebben...
 
Vajda Iván: A Kárpáti harsona, tisztességes polgári egységbe hív! Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(6 értékelés)
Publicisztika
Szerkesztette: admin   
2008. október 28. kedd, 12:44

Napjainkban, azt a világot éljük mindannyian ahol a globalizált pénzhatalom világ emberei, kiszolgáltatottá tették nem csak a polgárokat, de egész államokat a korrupt politikai pártok segítségével. Ez odavezetett, hogy a jelenlegi tökéletlen polgári demokrácia világában, gyakran találkozunk olyan jelenségekkel, amelyek mélyen sértik az erkölcsi emberek igazságérzetét és ez a helyzet nem jelent sem személyi, sem egzisztenciális biztonságot. A jelenlegi helyzetre a polgáraink nagy részészének a leszakadottsága és kiszolgáltatottsága jellemző.

Módosítás: ( 2009. február 09. hétfő, 18:14 )
Bővebben...
 
<< Első < Előző 651 652 653 Következő > Utolsó >>

Oldal 653 / 653
Vers
Filmhíradók on-line
Vers
Nagy-Magyarország receptkönyve
Drábik János
Egyszerüsített honosítási eljárás

Társlapok

Ahová érdemes benézni

Könyvtárszoba

Értékeld a honlapunkat

Mi a véleménye a Kárpáti Harsonáról