ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
Nem nyugszunk bele
Honlap
ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
.sic
NEM
Putnoki TV
Historica
Putnoki TV
Magyar Interaktív Televízió
Nemzeti Televízió
Segítség
Magyar egység mozgalom
EU-tanázia
Magyar Kárpát Doktrína
NYILATKOZATOK
TURUL hírkövető
A kinevezés bűncselekmény
Lycos MultiMania

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég böngészi
Dr. Zacher Gábor toxikológus felhívása Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(62 értékelés)
Tudomány
Szerkesztette: admin   
2009. március 02. hétfő, 13:18

Mindenki Figyelmébe Ajánlom!


Van egy GHB nevű szer,szintelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban és rendelheti a neten.

Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulás. Hétvégi diszkókban a pohárba cseppentik, amikor nem figyel oda, összeesik, aztán a "segítőkész" közelben levől kiviszik és elrabolják. Vagy véglegesen vagy csak a nemi erőszak idejére, ami nem erőszak, hiszen magatehetetlen az ember.

Gyorsan kiürül a szervezetből, pillanat alatt teljes éberséggel tér magához, legfeljebb nem érti, hogy hogyan került az adott helyszínre.


 Embert lopnak a szer segítségével!
 

Ma már előre preparáltan is használják, tehát az originál, vagy annak tűnő üvegbe előre beteszik. PL. Pókerbarlangokban, a nyertest a "csinos lányok" meghívják egy üveg italra, aztán a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül. Védekezni nem lehet ellene, csak megelőzni: senki ne hagyja a poharát felügyelet nélkül! Ha üvegből iszik, a hüvelykujja legyen az üvegen!

A társasággal érkezők, a társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se!

(csak gondolom: az újságban ma szereplő meztelen szekszárdi lány is ennek lehetett áldozata)

Adjátok tovább, minél több embernek!


Forrás:

T E K I N T S É K    M E G:?

 


Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos.
Tanulságul egy történet:  GINA MEGERŐSZAKOLT!

Ritka alkalmak egyike, amikor olyan interjúalanyra bukkan az újságíró, aki több éve elszenvedett sérelmét képes elmesélni olvasóinknak az anonimitás homályába burkolózva. Egy lány, akit évekkel ezelőtt megerőszakoltak megosztja mind azt a fájdalmat, mely egy jó hangulatú bulival kezdődött és ginával vagyis a GHB-val ért véget egy üvegtárolóban, véres háttal és soha be nem gyógyuló mély fájdalommal a lelkében.
Miért most jött el az alkalom, hogy beszélj a történtekről?

-Azért mert egyre több halálos esetről és nemi erőszakról hallottam a médiában. A GHB színtelen, szagtalan randi drog, mellyel a kiszemelt lányt elkábítja a férfi és megerőszakolja. Teljes tudatvesztéssel jár ez az állapot, mely túladagolás esetén halállal is végződhet. Ha erről az oldalról közelítem meg a dolgot én még szerencsésnek is mondhatom magam, mert túléltem. Igaz nem mindegy, milyen áron!

Az ominózus estével kapcsolatban milyen emlékeid vannak?

-Elmentünk az akkori legjobb barátnőmmel egy szórakozóhelyre. Jó volt a hangulat. Odajött két srác, akik egy üveg felbontott pezsgővel ajándékoztak meg minket, mivel nagyon szimpatikusak voltunk, majd eltűntek.

Később mi történt?

-Megittuk a pezsgőt. A barátnőm nem sokkal később beájult szó szoros értelemben. Lefeküdt a székre olyan volt, mint aki bekábult vagy elaludt, pedig csak azt az egy üveg pezsgőt ittuk meg. Csodálkoztam is, mi történt vele, mivel eléggé hozzá voltunk szokva az alkoholhoz. Később aggódni kezdtem, talán valami komoly baja van, ekkor én még képben voltam, majd jött a filmszakadás.

 

Mit éreztél?

-Hirtelen hatalmas eufórikus érzés, csillapíthatatlan szexuális éhség. Majd megjelent a srác, akitől a pezsgőt kaptam. Táncoltunk, csókolóztunk.

Mi a következő emlékképed?

-Egy üvegtároló helyiségben tértem magamhoz. Éreztem, hogy vérzik a hátam és a fenekem, amit szétvágott az üveg. De nem fájt. Eltűnt a táskám, amelyben a pénzem, irataim, telefonom volt. Hideg van és világos. Féltem, kétségbe estem. Nem értettem mi történt, hogy kerülhettem oda.

Ezután mi történt?

-Hazamentem egy ismerősömmel, befeküdtem egy kád forró vízbe, kiáztattam a sebeimet, kiszedtem az üvegszilánkokat a testemből és bőgtem! Mocskosnak, gusztustalannak, undorítónak éreztem magam. Később képek, hangok ugrottak be, majd jöttek az ismerősök megvető szavai a történtekről és jött a felismerés: Megerőszakoltak!

Mit éltél át, amikor tudatosult benned a dolog?

-A sok rosszindulat mellett elég volt megküzdenem magammal. Sok irigy és kárörvendő ember bántott, és különböző rémtörténeteket kreáltak, hogy tíz fickó ment végig rajtam. Később kiderült, hogy csak egy. Aki nem csak az értéktárgyaimtól fosztott meg, hanem megölte a lelkem és a férfiakba vetett hitem örökre! Vagyis akkor úgy éreztem!

Magadban hogyan vetettél számot?

-Gyűlöltem őt, vagyis magam! Sokáig csak E/3 személyben bírtam beszélni a történtekről és csakis a legjobb barátomnak, mert magamat okoltam! Úgy éreztem ez nem velem történt meg. Zárkózott lettem, mindentől és mindenkitől féltem! Meg akartam halni, így önpusztító életet kezdtem élni, mert úgy éreztem minden mindegy!

Miben nyilvánult meg az önpusztítás?

-Kábítószer fogyasztás, nyugtatók használata.

Mi vetett véget ennek az életmódnak?

-Megismertem a nagy Őt, aki segített földolgozni a posztraumatikus stresszt, melyet addig elfojtottam. Eljutottam abba a lelki fázisba, hogy minden okkal történik. Isten vagy a sors azért állított ilyen helyzet elé, hogy tanuljak belőle és egy jobb ember váljon belőlem. Talán addig felszínes voltam és üres. Néha az igazán fájdalmas dolgok döbbentenek rá embereket, hogy itt az ideje elgondolkodni eddigi életén és a mérlegelés után lezártnak kell tekinteni azt az életfázist, mert csak így képes az újrakezdésre, egy szebb, boldogabb, tartalmasabb életre.

Nem fordultál rendőrséghez?

-Dehogy! Nem akartam, hogy bárki megtudja. Elég volt annak a szűk rétegnek a megvető tekintete, aki tudomást szerzett az esetről. Nem akartam meghurcoltatni magam..

Mi volt az oka a titkolózásnak?

-Féltem! Rettegtem a megaláztatástól, attól, hogy fájdalmat okozom a szüleimnek és, hogy mindenki megtudja! Én pedig tudni sem akartam róla! Meg nem történté akartam tenni a dolgot!

Miért okoltad magad?

-Mert naiv voltam! Bíztam az idegenekben, mivel saját magamból indultam ki! Dühös voltam, hogy hagytam magam kihasználni. Tehetetlennek éreztem magam, emiatt frusztrált voltam.

Ismerted az elkövetőt?

-Igen, egy ismerősöm rokona volt.

Bosszút állnál rajta?

-Régen sokat gondolkodtam ezen. De mára már elszállt a harag


forrás: bulvaros.hu Kiemelt tartalom:
  • Szellemi műhely - gondolatok, írások életről, értékekről és az igazságról
  • Kárpáti Mozi - videók, filmek, minden, amit érdemes megnézni, meghallgatni
  • Támogass minket - Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagiakkal is segítsék munkánkat.

Kárpáti Harsona
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás: ( 2009. március 02. hétfő, 19:55 )