ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
Nem nyugszunk bele
Honlap
ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
.sic
NEM
Putnoki TV
Historica
Putnoki TV
Magyar Interaktív Televízió
Nemzeti Televízió
Segítség
Magyar egység mozgalom
EU-tanázia
Magyar Kárpát Doktrína
NYILATKOZATOK
TURUL hírkövető
A kinevezés bűncselekmény
Lycos MultiMania

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi
Dr. Árkay László monográfok : A REJTÉLYES MAGYAR GÉN Tiszta háttér rosszul látóknak, nyomtatóbarát verzió E-mail
(24 értékelés)
Tudomány
Szerkesztette: admin   
2009. március 06. péntek, 15:57
A montreáli McGill Egyetem kiváló professzora Wilder Penfield néhány évvel ezelõtt megbízatást kapott a Rockefeller Alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és melyik az a gén/fajta, amely Földünkön alapvetõ gén.

Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, millió dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja volt a kutatási feladat-adásnak, hogy a szemita gént találják meg, mint ilyen felsõbbrendû gént.
Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet. Kettõt! Megállapították eme kettõrõl, hogy ezeket ugyan - akár évszázadokon, generációkon át - el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltûnik. Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettõ üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat elnyomhatja, össze is házasodhat, de a 3., 4., 5. generáció után feltör egyikük és kizárólagosan fog uralkodni.
A Wilder Penfield-féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént, amelyiknek nincs neve.
Errõl a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy ennek legtisztább képviselõje a Közép-Európában élõ és ma magyarnak nevezett náció, de hozzátette végsõ tanulmányi jelentésében, hogy földgömbünk öt teljesen szétszórt pontjain ugyancsak megtalálható ugyanez a második gén. Eme, - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevõ eredmény következménye volt, hogy az Alapítvány azonnal törölte támogatását, megtiltotta a jelentés közzétételét, és annak kinyomtatását. Erõsen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát.
"Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértõi jelentésében megadott 5 pont "folt" - ezt teszi hozzá Árkay - egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a Földgömbön, ahol a pentatonikus ötfokú magyar népzene létezik."
De most jön még a java!
„Baráth Tibor professzor kedves barátommal volt 2-3 éve - folytatja beszámolóját Árkay - egy nem mindennapi telefonbeszélgetésem. Ekkor ezeket mondta nekem Tibor: Õ nem ismeri a népdalt, nem zenész. Van neki egy világtérképe, amelyen feltüntette, hol találtak az õskortól kezdve, akármilyen õsmagyar, vagy bármilyen más nyelven olvasható, megfejthetõ feliratokat. De bevallja nem érti, mert a Föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva. Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. Melyik öt helyen? - kérdeztem. Hát - mondta Tibor - 1. Magyarország és Közép-Ázsia, Ural környékén, de nem a szláv területeken, 2. a Távol Keleten Kínában és Japánban, 3. Közép Afrikában, 4. az amerikai indiánok vidékén, és 5. Skóciában. Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyanis hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság-féle vércsoport foltokkal!"
Ez három egymástól teljesen külön irányból, a népzene-kutatás, a népcsoport-kutatás, és az õsrégészet terérõl származó bizonyítékok adatait hozza egy nevezõre. „ Hát akkor miért vagyunk begyulladva? - kérdezi Árkay. Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövõ!"

Forrás: Magyarságtudományi Intézet


Kiemelt tartalom:
  • Szellemi műhely - gondolatok, írások életről, értékekről és az igazságról
  • Kárpáti Mozi - videók, filmek, minden, amit érdemes megnézni, meghallgatni
  • Támogass minket - Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagiakkal is segítsék munkánkat.

Kárpáti Harsona
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.