ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
Nem nyugszunk bele
Honlap
ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
.sic
NEM
Putnoki TV
Historica
Putnoki TV
Magyar Interaktív Televízió
Nemzeti Televízió
Segítség
Magyar egység mozgalom
EU-tanázia
Magyar Kárpát Doktrína
NYILATKOZATOK
TURUL hírkövető
A kinevezés bűncselekmény
Lycos MultiMania

Ki olvas minket

Oldalainkat 82 vendég böngészi

Felhívás!A Kárpáti Harsona, tisztességes polgári egységbe hív!
   
Kárpát-hazánkban mára óriási különbségek alakultak ki gazdasági, szociális és társadalmi szinten.

A szociális hátrányból adódó leromlott életszínvonal, a megélhetési gondok, a torzult életvitel hatalmas szakadékokat eredményeztek a magyar társadalomban.Feladatként jelentkezik minden szinten a válság kezelése és a megoldására irányuló törekvés.

A személyes tapasztalatok arra az elhatározásra bírtak egy lelkes nemzeti érzelmű csoportot, hogy a hátrányos helyzetű polgárainkat nagyobb eséllyel segítsük hozzá a munkaerő-piaci elhelyezkedésben, tehát szorosan működjünk együtt az iskolákkal, oktatási intézményekkel, és egyéb civil szervezetekkel.

Szervezzünk együttes tevékenységeket, találkozókat, ahol fiataljainkat megérinti a nemzeti összetartozás élménye, megismerhetik csodálatos múltunkat, és megérezhetik a célt, hogy küzdeni kell népünk megmaradásáért az élet minden területén.

Kis csoportunk vallja és hiszi, hogy az ifjúság ilyetén nevelésével sikerül átalakítani a jelenlegi nemzetidegen állapotokat. De ehhez a hírek, tudnivalók, újdonságok terjesztésére, sugárzására, küldésére van szükség. A gyors hírszolgálat napjainkban a záloga mindennek!

Azért, hogy nemzetünk hírei, eseményei, újdonságai minél hamarabb és minél szélesebb rétegbe eljussanak, ill. segíthessék hagyományaink terjedését, hívják fel a figyelmet értékeinkre, de gondjaink se maradjanak rejtve. Ennek elérése érdekében kis csoportunk elindított egy hírportált, a Kárpát-hazában.

Házik Zoltán megalapította a Kárpáti Harsonát, melynek hírhálózata fórumként is működik, és nemzetünk tagjait hivatott szolgálni. Nemzettársainknak szól, és nemzettársainkról íródik. Nem csak a világ „nagy durranásait” akarja visszhangozni, hanem be fogja mutatni az országrészek valós helyzetét és élő gondjaikat.

Természetesen a hírportál fenntartásához és működtetéséhez nem elegendő a saját szűkös forrásunk és óriási lelkesedésünk. A hosszú távú működtetéshez szükséges az Önök megtisztelő érdeklődése híranyagaik iránt, valamint anyagi támogatásuk is.

Kérjük Önöket, tiszteljék meg hírportálunkat azzal, hogy rendszeresen olvassák, és lehetőségeikhez mérten anyagiakkal is segítsék munkánkat.

A támogatásokat az alábbi címre kérjük:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.